fbpx

Workshop – Zoekprofiel en actieplan

Wat zoek jij eigenlijk voor baan?

In welke branche kom jij het best tot zijn recht?

Hoe en waar ga jij zoeken? Heb jij een plan?


Deze workshop geeft je richting door het maken van een zoekprofiel. Stap voor stap ga je in het werkblad jezelf vragen stellen. Over je persoonlijkheid, je waarden en in welke situaties jij je prettig voelt. Zo werken we toe naar favoriete branches, functies en werkgevers. 

Nadat je zoekprofiel klaar is maken we een actieplan. Wat ga je doen, wanneer en hoe? Dit geeft structuur en een handvat bij je zoektocht naar werk en sneller resultaat.

Ik had geen idee wat ik wilde. In het kappersvak blijven of toch iets anders? Door het invullen van het zoekprofiel kreeg ik zin om gewoon te blijven knippen. Ik heb een lijst met salons waar ik graag wil werken gemaakt en heb een plan gemaakt. Daarin staat hoe ik te werk ga. Allemaal met behulp van deze workshop.  

Jane 

Kapster

Vragen zoals; wat zijn jouw waarden, vaardigheden en kwaliteiten zijn goed om jezelf te stellen. Daar had ik nooit heel erg bij stilgestaan. Het is wel prettig om daar eens gericht over na te denken en heb ze met behulp van het werkblad op papier  gezet. Dat geeft richting en helpt mij om concreet aan de slag te gaan.

John 

Controller

Dat ik in het onderwijs wilde blijven was voor mij wel duidelijk. Ik heb mezelf de vraag gesteld op wat voor soort school ik graag zou willen werken. In welke cultuur voel ik me het prettigst en op welke scholen hier in de buurt heerst zo'n cultuur? Hier ben ik een onderzoekje naar gaan doen. Super leuk om te doen 

Michelle

Docente

Workshop - Zoekprofiel en actieplan

€ 49

  • Onbeperkte toegang
  • Uitleg en tips
  •  Praktisch werkblad

Maak kennis met Astrid Selier en bekijk de video

Kwaliteit
100% 

Astrid Selier (RT)

Register Loopbaan

professional 

>