fbpx

Intermediair

Intermediair

Het kan wel eens voorkomen dat er een langdurige kwestie speelt op het werk of binnen een team.

Soms verloopt de communicatie niet soepeltjes of praten mensen met de beste bedoelingen langs elkaar heen, men snapt elkaar niet en de wederzijdse boodschap komt niet goed over.


Een onafhankelijke gespreksleider kan dan de oplossing zijn.


Hiervoor kunt u Stimulanszz ook prima voor inzetten.


 Alfred

Werkgever 

Het liep al een tijdje niet zo lekker tussen mij en mijn werknemer. Steeds als we met elkaar in gesprek gingen begonnen we met goede moed. Maar het liep altijd weer uit op een teleurstelling. Op een bepaalde manier lukt het ons niet om de boodschap goed over te brengen. Emoties gaan dan een rol spelen en dan blokkeer ik. Zo langzamerhand had ik het gevoel dat we er niet uit kwamen. Ik had twee keuzes; 1 was het loslaten en laten gaan. Maar ik weet dat het dan een onhoudbare situatie is en wordt en het steeds moeilijker wordt. Dus ik besloot voor optie 2 te kiezen. En dat was om Astrid te bellen en haar om hulp te vragen.


Astrid heeft zowel met mij als mijn werknemer een individueel gesprek gevoerd. Daarna zijn we samen gekomen en hebben we met z'n drietjes rond de tafel gezeten. Dat was erg prettig en heeft voor opheldering gezorgd. Dit gaan we nog een aantal keren herhalen. Heel fijn dat dit zo kan.

Een medewerker liep helemaal vast in de balans werk en privé. Werken in combinatie met jonge kinderen, slapeloze nachten en daardoor spanningen in de relatie had zijn weerslag op het werk. Onze gesprekken daarover liepen meestal uit in wederzijds onbegrip. We besloten de hulp van Astrid in te roepen. Dat hadden we veel eerder moeten doen.


Paul

HR Manager

Een collega op de administratie liet zich volledig ondersneeuwen door haar collega's die er al jaren zaten. Ze kon het niet meer aan. Huilend zat ze op mijn kantoor. Met Astrid is ze nu in gesprek gegaan met de andere teamleden. Dat werkt goed. Iedereen wordt nu gehoord en er ontstaat wederzijds begrip en respect om met elkaar verder te kunnen bouwen aan een goede samenwerking in het team.

Annet
 Ondernemer

Timemanagement en structuur aanbrengen in het werk, dat zijn de thema's waar een medewerker aan werkt samen met Astrid. Naast het voeren van coachingsgesprekken werken aan de online workshops is er ook een gesprek met de teamleden ingeplant. Daar bleken wel wat irritaties te zijn over de manier van werken. Astrid heeft zich als intermediair opgesteld en dat was verhelderend voor iedereen.


Albert
Werkgever

Wie gingen u nog meer voor?

Waarom Stimulanszz?

Stimulanszz is specialist op het gebied van mens, arbeid en communicatie en garandeert kwaliteit vanuit persoonlijke aandacht voor onze klanten gecombineerd met een doeltreffende arbeidsmarktbenadering.

De aanpak 

De doelstelling is; de cliënt zo snel en zo goed mogelijk begeleiden.

We maken concrete afspraken over de doelstelling van de interventie en de duur van het traject. Tijdens de diverse trajecten stimuleren we een proactieve houding en beroepen we op commitment om in gezamenlijkheid te komen tot een succesvol resultaat.

Ieder traject bij Stimulanszz is op maat. 


Communicatie en verslaglegging

Gedurende de loop van het traject wordt de werkgever geïnformeerd over het verloop van het traject.

Uitgangspunt bij verslaglegging is dat dit op een integere wijze gebeurt waarbij vertrouwelijkheid gegarandeerd wordt met betrekking tot persoonlijke zaken. Verslaglegging biedt een handvat en werkt stimulerend tijdens het traject.

De opdrachtgever wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten, ontwikkelingen en resultaten van de cliënt. Tijdens alle communicatie met de opdrachtgever wordt de privacy van de cliënt in acht genomen, alle schriftelijke communicatie naar de werkgever wordt allereerst aan de cliënt voorgelegd en goedgekeurd.


AVG 

Stimulanszz werkt volgens de AVG wetgeving en gaat zorgvuldig om met de privacy van de opdrachtgever en de cliënt. Op de website van Stimulanszz kunt u de privacyverklaring bekijken.  


Referenties en opdrachtgevers

Op de website kunt u deze bekijken


Maak kennis met Astrid Selier en bekijk de video

>