fbpx
  • Home  / 

Workshop – Tijd voor wat anders – De carrièreswitch

Wil jij wel eens wat anders?

Kun jij je huidige beroep niet meer uitoefenen?

Doe je voor je gevoel al te lang hetzelfde?


De workshop Tijd voor wat anders – De carrièreswitch

helpt je bij het maken van een wel overwogen keuze. 

 Je gaat op zoek naar jouw sterktes en zwaktes en gaat na bij mensen uit je omgeving hoe zij tegen jouw talenten en capaciteiten aankijken. Daarna vul je het beroepskeuze en eigenschappen formulier in. Deze stuur je naar Astrid want er staan twee online coachingssessies op het programma.

Astrid maakt een analyse van de resultaten en gaat met je in gesprek zodat je tot een beroepskeuze komt die bij jou past.

Deze workshop heeft mij goed geholpen bij mijn carrièreswitch. Ik was al een tijdje op zoek naar wat anders maar wist niet goed wat. Astrid neemt je stap voor stap mee met handige invullijsten. Maar gelukkig blijft het daar niet bij. De gesprekken waren erg fijn. Ik weet nu wat ik wil. 

Casper 

Werkzoeker

Ik ben bijna twee jaar arbeidsongeschikt en kan door mijn beperking mijn huidige functie niet meer uitvoeren. Met Astrid ben ik er achter gekomen welke beroepen ik nog wel kan uitoefenen en of die ook wel bij me passen. De werkbladen waren een goede voorbereiding.

Flora

Thuiszorg medewerker

Al heel lang wilde ik wel eens wat anders, de stap kon en durfde ik nooit te zetten. Met behulp van deze workshop werk ik toch naar dit moment toe. De volgende stap zijn de gesprekken met Astrid. We hebben de afspraak al gemaakt. Ik vind het best spannend.

Ron

Systeem

beheerder

Maak kennis met Astrid Selier en bekijk de video

Kwaliteit
100% 

Astrid Selier (RT)

Register Loopbaan

professional 

Workshop - Tijd voor wat anders

de carrière switch

€ 299

  • Onbeperkte toegang
  • Sterkte en zwakte analyse
  • Vragenlijst beoordeling  talenten en capaciteiten door je omgeving
  • Vragenlijst over jouw eigenschappen
  • 2 online coachingsgesprekken met Astrid
>