fbpx
  • Home  / 

Workshop – Tijd voor wat anders – De carrièreswitch

Wil jouw werknemer wel eens wat anders?

Kan je medewerker door omstandigheden het huidige beroep niet meer uitoefenen?


De workshop Tijd voor wat anders – De carrièreswitch

 helpt je medewerker bij het maken van een wel overwogen keuze. 

 We gaan op zoek naar de sterktes en zwaktes en gaat na bij mensen uit de omgeving hoe zij tegen de talenten en capaciteiten aankijken. Daarna wordt het beroepskeuze en eigenschappen formulier ingevuld. 

Astrid maakt een analyse van de resultaten en gaat met de medewerker in gesprek zodat hij of zij tot een beroepskeuze komt die past.

Tijdens een functioneringsgesprek kwam aan de orde dat mijn werknemer een droom had maar nooit de moed had om deze te realiseren. Als goed werkgever willen wij blijven investeren in onze werknemers. Ik besloot hem aan te melden voor de deze workshop in combinatie met coaching door Astrid.  

Casper - Ondernemer

Natuurlijk wil ik dat als een werknemer het gevoel heeft niet meer op zijn plek te zitten hem of haar helpen om verder te komen. Deze workshop in combinatie met coaching hebben we nu twee keer ingezet. En met resultaat. We hebben 1 medewerker intern kunnen overplaatsen en de andere zoekt nu met hulp van Astrid naar ander werk.

Albert - Werkgever

Ik vond dit een leuke workshop toen we hem inzette voor een medewerker. Ik besloot hem zelf ook te doen en eens met Astrid te praten over mijn eigen dromen. Wat was dat verhelderend. Ik ben nu in de avonduren gestart met een makelaarsopleiding. Dat is altijd mijn grote droom geweest. 

Paul - HR Manager


Maak kennis met Astrid Selier en bekijk de video

Ja ik heb interesse en wil graag een vrijblijvend gesprek met Astrid aanvragen

>