fbpx
  • Home  / 

Workshop – Reflecteren op jouw persoonlijke situatie

Mensen die hun baan kwijt raken bevinden zich in een moeilijke situatie

Het levert veelal veel stress op

Er is sprake van onzekerheid over de toekomst.

In deze workshop gaan we stilstaan bij de persoonlijke situatie van de kandidaat en ervan te leren zodat er uiteindelijk ruimte komt om weloverwogen keuzes te maken. 

Wat is reflecteren en hoe doe je dat? Astrid helpt daarbij. 

Ik ga altijd maar door en doe de dingen die op mijn pad komen zonder er echt goed bij na te denken. Daar kwam ik achter bij deze workshop. Dit ontdekte ik door in de spiegel naar mezelf te kijken. Wat doe ik, wat zeg ik en wat voel ik? Een openbaring.Jane
Kapster

Als docent weet ik veel over leerprocessen en stijlen. Maar over mijn persoonlijke proces heb ik nooit goed nagedacht. Tot ik in deze fase van mijn leven kwam. Het heeft me geholpen om de tijd te nemen om over mezelf en mijn processen na te denken.


Michelle
Docente

Ik was best van slag nadat ik ontslagen was. Ik liep verdrietig en doelloos rond, een beetje lamgeslagen. Door deze workshop te volgen heb ik bewust de tijd genomen om hetgeen er is gebeurt te verwerken. Zo kwam er ruimte om naar de toekomst te kijken.


John
Controller

>