fbpx

Workshop – Perfectionisme

Gaat u of uw medewerker gebukt onder perfectionisme?

Heeft het ook daadwerkelijk een impact op het dagelijks leven?

Lijden de werkprestaties, relaties en zelf de gezondheid onder de drang naar perfectie?


In deze workshop gaan we leren hoe we met perfectionisme het beste kunnen omgaan. Hoe is het ontstaan? Inzicht helpt om verder te komen en te leren en te groeien.

Situaties op het werk worden bekeken, wat gebeurde er? Hoe ging je ermee om? Hoe zou je het anders willen? Hoe ga je het anders doen?

Met deze workshop is onze medewerker aan de slag gegaan met perfectionisme. Tussen de gesprekken door die met Astrid waren ingeplant. Het is een goede manier om te leren en te ontdekken hoe perfectionisme je in de weg kan staan. Het heeft gewerkt.

Ron

HR Manager

Ik heb mezelf aangemeld voor deze workshop en aansluitende gesprekken met Astrid.  Ik heb nu meer inzicht en ik heb door dat perfectionisme een eigenschap is die is aangeleerd. Met de opdrachten ben ik bezig om het voor mezelf beheersbaar te maken. 

Annet Ondernemer

Onze medewerker kreeg veel stress door haar perfectionisme en dreigde er zelfs ziek van te worden. Dit traject heeft geholpen.  Dus het werkt prima deze online workshop in combinatie met gesprekken met Astrid. Het gaat nu alweer veel beter met haar.

Paul

Werkgever

Ja ik heb interesse of ik wil graag een vrijblijvend gesprek met Astrid aanvragen

>