fbpx

Workshop – LinkedIn

De meeste mensen hebben wel een LinkedIn profiel maar doen er eigenlijk niet zoveel mee

Kennen zij de mogelijkheden van de wereld van LinkedIn?

Deze workshop neemt de kandidaat mee in de wereld van LinkedIn.

Na het bekijken van een PowerPoint presentatie die Astrid heeft ingesproken gaat de kandidaat zelf aan de slag met het profiel. Het maakt niet uit of je al een profiel hebt of nog moet aanmaken.

Na het volgen van deze workshop kan LinkedIn succesvol worden ingezet in de zoektocht naar werk.

Ik dacht dat kappers niet op LinkedIn zaten, maar niks is minder waar. Je kunt zelfs bedrijfsprofielen bekijken. Je kunt zien wie er werken en of ze een vacature hebben. Ik kwam er achter dat een studiegenootje werkte in de salon waar ik heel graag wil werken. Ik heb contact met haar gezocht en we hebben afgesproken. Ze gaat me nu voorstellen aan haar bazin.

Jane
Kapster

Ik heb via LinkedIn een privé bericht gestuurd naar alle connecties die in het onderwijs werken. Ik heb ze vertelt dat ik op zoek ben naar een andere baan. Ik kreeg hier positieve reacties op en nu gaan mijn connecties weer in hun netwerk hun ogen en ore openhouden. Op dit idee was ik nooit gekomen als ik deze workshop niet had gevolgd.

Michelle
Docente

Ik had wel een profiel maar deed er eigenlijk niet zoveel mee. Door deze workshop heb ik een update gedaan van mijn profiel en heb weer nieuwe connecties gelegd. Ik heb ook de vacature alert aangezet en zie nu iedere dag leuke vacatures bij mij in de buurt voorbij komen. Natuurlijk heb ik me ook aangemeld voor diverse groepen waar mij interesses liggen.

John
Controller

>