fbpx

Workshop – Het sollicitatiegesprek

Vind jij een sollicitatiegesprek voeren ook zo spannend?

Stik jij van de zenuwen?

Ben je altijd weer blij dat het achter de rug is?


Deze workshop zorgt ervoor dat je goed voorbereid op gesprek gaat. Waar bestaat de voorbereiding uit en waar let je op als je voor het eerst bij een bedrijf binnen komt? Hoe zorg je ervoor dat jij een sterke eerste indruk achterlaat?

Welke lastige vragen kun je verwachten en hoe ga je daarop antwoorden?

Kortom; hoe ga jij zo ontspannen mogelijk het gesprek in zodat je aanstaande werkgever een goede indruk van jou krijgt en jij een goed gevoel bij deze werkgever.

Ondanks dat de sollicitatiegesprekken die ik tot nu toe heb gehad heel erg informeel waren heb ik me er toch goed op kunnen voorbereiden dankzij deze workshop.  Ik wist de juiste vragen te stellen zodat ik een een goede indruk achterliet. Dat is precies wat ik wilde.

Jane
Kapster

Vooral het onderdeel over hoe je je zenuwen onder controle kunt houden was voor mij heel nuttig. Ik tril en zweet als ik op gesprek ga. Daar raak ik dan zo door afgeleid en maakt de zenuwen alleen nog maar groter. Dat ik niks te verliezen heb en me moet focussen op het leuke gesprek op dat moment was een tip die me erg heeft geholpen.

Michelle
Docente

Vorige week had ik een uitnodigingen voor een gesprek. De workshop heeft mij goed geholpen bij de voorbereiding. Ik heb me vooraf goed verdiept in de cultuur van het bedrijf zodat ik mijn kleding keuze daarop kon aanpassen. Ook was is goed voorbereid op de moeilijke vragen.

John
Controller

Maak kennis met Astrid Selier en bekijk de video

Kwaliteit
100% 

Astrid Selier (RT)

Register Loopbaan

professional 

Workshop - Het sollicitatiegesprek

€ 49

  • Onbeperkte toegang
  • Video les met uitleg en tips
>