fbpx

Workshop – De eerste indruk

Weet de kandidaat hoe hij of zij op de ander overkomt?

Welke eerste indruk laat de kandidaat bij de ander achter?

Kun je de eerste indruk positief beïnvloeden?

Een eerste indruk maak je maar één keer!

Deze workshop geeft antwoord op deze vragen en is tot stand gekomen in samenwerking met Marja van Leeuwen van Mstyle4you.

Zij is gespecialiseerd in styling en kleur. Vanuit haar ervaring en kennis geeft ze advies over jouw uitstraling, zowel op het gebied van kleding, kleurkeuze en wat het beste past bij het figuurtype. Maar ook over de juiste make-up.

Zo maakt de kandidaat een goede eerste indruk!

Marja van Leeuwen

Styliste

Door mijn passie voor kleding en styling, in combinatie met mijn interesse in mensen, begon het een aantal jaar geleden te kriebelen. Ik ben een opleiding Imagostyling gaan volgen om zo van mijn hobby mijn werk te kunnen maken.

Mijn missie is om bij cliënten hun persoonlijkheid te onderstrepen. Ik wil ze helpen het beste uit zichzelf te halen door ze de juiste outfits aan te meten waardoor innerlijk en uiterlijk op elkaar afgestemd worden.

Ik vond het erg leuk om deze workshop te maken als aanvulling op de workshops voor werkzoekenden van Astrid want een goede eerste indruk achterlaten bij de sollicitatiecommissie willen we allemaal. Ik ben ervan overtuigd dat mijn tips en adviezen hierbij gaan helpen.


>