fbpx

Workshop – De eerste indruk

Weet jij hoe je op de ander overkomt?

Welke eerste indruk laat jij bij de ander achter?

Wil je de eerste indruk positief beïnvloeden?

Een eerste indruk maak je maar één keer!

Deze workshop geeft antwoord op deze vragen en is tot stand gekomen in samenwerking met Marja van Leeuwen van Mstyle4you.

Zij is gespecialiseerd in styling en kleur. Vanuit haar ervaring en kennis geeft ze advies over jouw uitstraling, zowel op het gebied van kleding, kleurkeuze en wat het beste past bij jouw figuurtype. Maar ook over de juiste make-up.

Zo maak jij een goede eerste indruk!

Marja van Leeuwen

Styliste

Door mijn passie voor kleding en styling, in combinatie met mijn interesse in mensen, begon het een aantal jaar geleden te kriebelen. Ik ben een opleiding Imagostyling gaan volgen om zo van mijn hobby mijn werk te kunnen maken.

Mijn missie is om bij cliënten hun persoonlijkheid te onderstrepen. Ik wil ze helpen het beste uit zichzelf te halen door ze de juiste outfits aan te meten waardoor innerlijk en uiterlijk op elkaar afgestemd worden.

Ik vond het erg leuk om deze workshop te maken als aanvulling op de workshops voor werkzoekenden van Astrid want een goede eerste indruk achterlaten bij de sollicitatiecommissie willen we allemaal. Ik ben ervan overtuigd dat mijn tips en adviezen jou hierbij gaan helpen.


Workshop - De eerste indruk

€ 49

  • Onbeperkte toegang
  • Online les met uitleg en tips
  •  Praktisch toepasbaar

Meld je aan door het contact formulier

in te vullen

>