fbpx

Workshop – Beroepskeuze

Wil de kandidaat wel eens wat anders?

Kan de kandidaat huidige beroep niet meer uitoefenen?

Staat de kandidaat voor de keuze van een beroepsopleiding?

De workshop beroepskeuze helpt bij het maken van een wel overwogen keuze. 

 Men gaat op zoek naar sterktes en zwaktes en gaat na bij mensen uit de omgeving hoe zij tegen de talenten en capaciteiten aankijken. Daarna wordt het het beroepskeuze en eigenschappen formulier ingevuld. Deze stuurt de kandidaat naar Astrid ter beoordeling.  

Astrid maakt een analyse van de resultaten en gaat tijdens het coachingsgesprek hierover in gesprek zodat de kandidaat tot een beroepskeuze komt die past.

Deze workshop heeft mij goed geholpen bij mijn beroepskeuze. Ik was op zoek naar een beroepsopleiding maar wist niet goed wat. Astrid neemt je stap voor stap mee met handige invullijsten. Maar gelukkig blijft het daar niet bij. De gesprekken waren erg fijn. Ik weet nu wat ik wil. 

Casper 

Student

Ik ben bijna twee jaar arbeidsongeschikt en kan door mijn beperking mijn huidige functie niet meer uitvoeren. Met Astrid ben ik er achter gekomen welke beroepen ik nog wel kan uitoefenen en of die ook wel bij me passen. De werkbladen waren een goede voorbereiding.

Flora

Thuiszorg medewerker

Al heel lang wilde ik wel eens wat anders, de stap kon en durfde ik nooit te zetten. Met behulp van deze workshop werk ik toch naar dit moment toe. De volgende stap zijn de gesprekken met Astrid. We hebben de afspraak al gemaakt. Ik vind het best spannend.

Ron

Systeem

beheerder

Maak kennis met Astrid Selier en bekijk de video

>