fbpx

Workshop – Balans werk en prive

Is jouw balans of dat van je medewerker tussen en werk en prive aan het wankelen?

Merk je dat er steeds over de grenzen heen wordt gegaan en daar stress en ongemak van door ontstaat? 


In deze workshop gaan op zoek naar de individuele balans. Hoe is het met de balans, hoe is deze ontstaan en hoe ga je ermee om zodat er een evenwichtige balans gaat ontstaan?

Situaties op het werk worden bekeken, wat gebeurde er? Hoe ging je ermee om? Hoe zou je het anders willen? Hoe ga je het anders doen?

Met deze workshop is onze medewerker aan de slag gegaan tussen de gesprekken door die met Astrid waren ingeplant. Het is een goede manier om achter je eigen grenzen te komen en te leren hoe je daarmee omgaat. Het heeft gewerkt.

Ron

HR Manager

Onze werknemer heeft door deze workshop en aansluitende gesprekken met Astrid geoefend met het model die in de workshop wordt behandeld. Eerst tijdens de gesprekken met Astrid en voorzichtig aan ook in haar privé leven en op het werk.

Annet Ondernemer

Ik merk dat onze medewerker steeds  beter kan omgaan met het aangeven van haar grenzen zodat er een goede balans ontstaat. Ze geeft ook aan dat de stress die ze ervoer veel minder is geworden. Dus het werkt prima deze online workshop in combinatie met gesprekken met Astrid.

Paul

Werkgever

Ja ik heb interesse of ik wil graag een vrijblijvend gesprek met Astrid aanvragen

>