fbpx

Gratis Coachingsgesprek


 Een professioneel loopbaangesprek, gericht werken aan jouw persoonlijke situatie 

"Vind je het fijn om eens met een onafhankelijke loopbaancoach te praten? "

In welke fase van je loopbaan zit jij? Een loopbaancoach houdt zich vooral bezig met keuzes.  Je weet wel dat je iets anders moet of wilt, of dat nou binnen of buiten de eigen werkomgeving is, maar je weet niet precies hoe en wat. Hoe fijn is het dan als iemand aan je vraagt;  “Wat zijn je kwaliteiten, talenten en drijfveren? Wat wil je het liefst? En waar zou je dat kunnen vinden en hoe ga je dat doen?”

Een gesprek met Astrid kan je verduidelijking en antwoorden op je vragen geven

Krijg een helder beeld van wat je wilt


Stimulanszzonline biedt je de mogelijkheid tot e-coaching. E-coaching houdt in dat je via een online verbinding een gesprek hebt met Astrid.

Het gesprek duurt een uur. Na aanmelding krijg je via de mail een document die je gaat gebruiken ter voorbereiding op het gesprek. Dit stuur je voor het gesprek via de mail naar Astrid zodat zij zich goed kan voorbereiden en er een kwalitatief gesprek kan plaatsvinden die aansluit op jouw situatie.

Stimulanszz maakt haar naam waar!

En dat is te merken aan de manier waarop Astrid mij heeft geholpen heeft.  Na een reorganisatie was ik doelloos door alles wat er op me af kwam.

Astrid heeft mij gemotiveerd zodat ik de teugels weer op kan pakken en weer verder kan. Met haar doortastende en professionele aanpak is Astrid uitstekend in staat jou dat zetje in de rug te geven, waardoor je je loopbaan weer op de rails (terug) zet. 


Stimulanszz onderscheidt zich van de andere professionals, door de persoonlijke, zakelijke en heldere aanpak van Astrid. Ze is goed op de hoogte van de recente ontwikkelingen in de veranderde arbeidsmarkt, en is prima in staat dit te koppelen aan jouw kwaliteiten. Daarbij laat ze je inzien wat je kansen zijn en hoe je daar gebruik van maakt. 


Dewi The

 

€ 75

NU GRATIS

  • Speciaal voor jou
  • Meld je aan via onderstaande link

Ik heb Astrid leren kennen als loopbaancoach tijdens een reorganisatietraject. Als geen ander weet ze je te ondersteunen, inspireren en stimuleren bij het zoeken en vinden van een nieuwe baan. Vakkundig, empathisch en doeltreffend.


Peter de Kler

>